Τηλ.::
Κίνα Πλαστικό κιβώτιο ψήφου κατασκευαστής
Guangzhou Smart Dragon Co., Ltd.

Έξυπνη Co. δράκων Guangzhou, ΕΠΕ.

Αρχική Σελίδα

Guangzhou Smart Dragon Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Guangzhou Smart Dragon Co., Ltd.

Η έξυπνη Co. δράκων του HK, ΕΠΕ (έξυπνος δράκος), είναι μια σύγχρονη επιχείρηση που ιδρύεται το 2002, η οποία ενσωματώνει το σχέδιο και την κατασκευή Ε&Α στο εσωτερικό με 16 έτη εμπειρίας. Η έδρα της Κίνας επιχείρησης σε Guangzhou, ήταν κατάλληλη για τα Ηνωμένα Έθνη που ορίζονται τον προμηθευτή το 2015.

 

Ο έξυπνος δράκος έχει ισχύσει για και έχει απονείμει διάφορα εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας μέσω της συνεχούς καινοτομίας και της ανεξάρτητης Ε&Α. Έχει τους κλάδους και τα γραφεία στο σπίτι και oversea. Η ΘΥΓΑΤΡΙΊΔΑ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΤΟΥ ΈΞΥΠΝΟΥ ΔΡΆΚΟΥ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΆ ΣΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΔΡΑΚΩΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΨΗΦΟΥ ΕΙΔΙΚΕΣ, CARDEALER-ΑΜΕΣΕΣ, ΓΡΗΓΟΡΕΣ, ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟ PRODUCS, ΑΥΤΌΜΑΤΗ CO. ΕΞΑΡΤΗΜΆΤΩΝ GUAGNZHOU KARUIPAI, ΕΠΕ, ΈΞΥΠΝΗ CO. ΔΡΆΚΩΝ GUANGZHOU, ΕΠΕ, ΈΞΥΠΝΟΣ ΔΡΆΚΟΣ.

 

Επιχειρησιακά πεδία:

Προμήθειες εκλογής: Σαν μεγαλύτερους προμηθευτές των προμηθειών εκλογής στην Κίνα, συνεργαζόμαστε στενά με την πολλαπλάσια εθνική εκλογική επιτροπή στον κόσμο, που δεσμεύει να έχουμε τις σημαντικές συνεισφορές στην περιφερειακή και παγκόσμια ειρήνη, και καθιερώνουμε τις ανεξάρτητες χώρες της ελευθερίας, της ισότητας και της ενότητας για τους παγκόσμιους ανθρώπους.

Αυτοκίνητες προμήθειες μετα-πωλήσεων: Ο έξυπνος δράκος είναι η πρώτες κατασκευή και η επιχείρηση πωλήσεων για να εισαγάγει την έννοια του αυτοκινήτου καταστημάτων 4S μετά από τις προμήθειες υπηρεσιών στην Κίνα. Έχουμε γίνει ορισμένοι προμηθευτές των εμπορικών σημάτων αυτοκινήτων πολυτέλειας όπως η BMW, και η Porsche.

Συσκευάζοντας προμήθειες: Αυτή τη στιγμή, είμαστε μια από τις πληρέστερες επιχειρήσεις στο συνδυασμό της συσκευασίας υψηλών σημείων των κιβωτίων, των πλαστικών τσαντών, των ετικετών και των ετικεττών εγγράφου και διατηρούμε τη σχέση στενής συνεργασίας με τα εμπορικά σήματα εσώρουχων υψηλών σημείων Euramerican.

Πλαστικές προμήθειες προϊόντων: Σαν μια από την ευρύτερη επιχείρηση πεδίου που περιλαμβάνει στα πλαστικά προϊόντα στην Κίνα αυτήν την περίοδο.

 

Πολιτισμός επιχείρησης

Αρχή λειτουργίας: Για να ακολουθήσει και την υλική και πνευματική ευτυχία όλων των υπαλλήλων, για να παρέχει τα καλύτερες προϊόντα και την υπηρεσία για τους πελάτες, για να συμβάλει στη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας και της φύσης.

Όραμα επιχείρησης: Για να γίνει η επιχείρηση με την ευτυχία, αναγνώρισε από τους υπαλλήλους, τους πελάτες και την κοινότητα.

Οι τιμές μας: Σεβαστείτε τους θείους και ανθρώπους αγάπης. Η ενότητα της εσωτερικών γνώσης και της δράσης.

 

 

Η έξυπνη Co. δράκων Guangzhou, ΕΠΕ είναι επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας για το σχέδιο, την ανάπτυξη και την παραγωγή των προμηθειών εκλογής όπως τα κάλπη, σφραγίδες ασφάλειας, θάλαμοι ψηφοφορίας, ανεξίτηλο μελάνι, που επικυρώνει το μελάνι, το γραμματόσημο & το μαξιλάρι, τις αντανακλαστικές φανέλλες, τις μπλούζες εκλογής και άλλα χαρτικά.

Βρισκόμαστε σε Guangzhou, με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα, και χρησιμοποιούνται στις χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι εξοπλισμένες καλά εγκαταστάσεις και ο άριστος ποιοτικός έλεγχός μας σε όλα τα στάδια της παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν τη συνολική ικανοποίηση πελατών, που επικυρώνεται από την πιστοποίησή μας ISO9001 & ISO14001.

Ως αποτέλεσμα υψηλού μας - ποιοτικά προϊόντα και σημαντική εξυπηρέτηση πελατών, έχουμε το κέρδος ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων που φθάνει στην Αφρική, την Ευρώπη, την Αμερική, και την Ωκεανία.

Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας, ή θα επιθυμούσατε να συζητήσετε μια διαταγή συνήθειας, παρακαλώ να αισθανθεί ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις επιτυχείς επιχειρησιακές σχέσεις με τους νέους πελάτες από όλο τον κόσμο.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Ballotexpert

Αριθμός Υπαλλήλων : 21~100

Ετήσιες πωλήσεις : $10,000,000-50,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

GUANGZHOU η Co. ΔΡΆΚΩΝ του cSmart, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2002. Το 2007, προσθέσαμε ένα τμήμα για να ειδικευτούμε στην έρευνα και την ανάπτυξη των προϊόντων εκλογής, συμπεριλαμβανομένων των κάλπη, των σταθμών ψήφισης, του μελανιού εκλογής, των σφραγίδων, των αντανακλαστικών φανέλλων, κ.λπ. Τώρα, καταλαμβάνουμε το σημαντικό μερίδιο της αγοράς προϊόντων εκλογής. Είμαστε ένας από τους κύριους κατασκευαστές προϊόντων εκλογής στην Κίνα.

 

Σαν μιας στάσης κατασκευαστή, είμαστε προτιμημένος προμηθευτής για πολλούς διεθνείς πελάτες. Το 2014, ήμαστε ο αρχικός προμηθευτής της Νιγηρίας για τα προϊόντα εκλογής, μια διαταγή που περιέλαβε σχεδόν 500, 000 κάλπη. Η απόδοσή μας κέρδισε τον υψηλούς έπαινο και την αναγνώριση από τη νιγηριανή κυβέρνηση.

 

Τα προϊόντα μας είναι έχουν πωληθεί επίσης στη Λιθουανία, Νίγηρας, CHAD, Αυστραλία, Γκάνα, και περισσότερο.

 

Από το 2016, η ομάδα μας έχει ενισχυθεί περαιτέρω από την προσθήκη V.P. διεθνούς επιχείρησής μας, Lombard του John, ένας καναδικός επιχειρηματίας που ήταν στην Κίνα από το 1993. Προκειμένου να διευρυνθεί η δύναμή μας και μας
το μερίδιο αγοράς στον κόσμο, αναπτύσσουμε συνεχώς τα νέα προϊόντα. Αυτό μας κάνει τον αρχαιότερο μιας στάσης προμηθευτή του εξοπλισμού εκλογής στον κόσμο.

υπηρεσία της εταιρίας

Πεπειραμένοι εμπειρογνώμονες
Ειδικευόμαστε στις προμήθειες εκλογής και έχουμε την πλούσια εμπειρία στην παραγωγή και το εμπόριο.

 

Μιας στάσης αγορές
Όλα τα προϊόντα σχετικά με την προεκλογική εκστρατεία μπορούν να παρασχεθούν, συμπεριλαμβανομένων των κάλπη, παραβάν εκλογικού κέντρου, σφραγίδες ασφάλειας, ανεξίτηλο μελάνι, που επικυρώνει το μελάνι, τα γραμματόσημα & τα μαξιλάρια, τις στολές ψηφοφορίας, κ.λπ.

 

Εξασφάλιση ποιότητας
Η ακριβής ομάδα ποιοτικού ελέγχου εξασφαλίζει ότι παραδίδουμε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες μας.

 

Καλύτερη τιμή
Θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή, χωρίς τις κρυμμένες ή δαπάνες έκπληξης αργότερα.

 

Εγκαίρως παράδοση
Η ισχυρή ικανότητα παραγωγής και η άριστη ομάδα παραγωγής μας επιτρέπουν παραδίδουν πάντα εγκαίρως.

 

Πλήρης προσαρμογή
Μπορούμε να προσαρμόσουμε για να ικανοποιήσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

 

Έτοιμο δείγμα
Τα δείγματα παρέχονται προτού να αναλάβετε μια υποχρέωση.

 

Ανώτερη υπηρεσία
Είμαστε δεσμευμένοι στα υψηλότερα πρότυπα της εξυπηρέτησης πελατών.

Ομάδα επιχείρησης

Έχουμε μια ανώτερη ομάδα πωλήσεων που είναι πεπειραμένοι επαγγελματίες με τις προμήθειες εκλογής. Δεδομένου ότι η επιχείρησή μας ιδρύθηκε, έχουμε διατηρήσει μια δέσμευση για την εξασφάλιση ποιότητας, τις καλύτερες τιμές, και εγκαίρως την παράδοση. Λόγω της εμπειρίας και των υψηλών προτύπων μας, έχουμε μια φήμη ως καλύτερο στη βιομηχανία.

 

Οποιοσδήποτε οι ανάγκες σας, θα παράσχουμε τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα και την ανώτερη υπηρεσία για τα προγράμματα εκλογής, οπουδήποτε είστε.

Guangzhou Smart Dragon Co., Ltd.
Δωμάτιο 305-308, φραγμός 1, διεθνές κτήριο Yufeng, 105 εθνικός δρόμος, πόλη Dashi, περιοχή Panyu, Guangzhou, Κίνα
Τηλ.::0086--13902495163
Κίνα καλής ποιότητας Plastic Ballot Box προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2019 ballotingbox.com. All Rights Reserved.